OBJEDNÁVA KUCHAŘKY
"MOJE ZELENINOVÉ PŘÍBĚHY"

CHCI KUCHAŘKU JAKO KNIHU

Chcete mít kuchařku jako knížku v papírovém formátu, kterou si můžete vzít sebou do kuchyně, na terasu, ke kávičce? 

Kuchařka je tištěná do pevných desek a zároveň do kroužkové vazby, takže se vám nebude ani mačkat ani zavírat, když ji budete mít při vaření otevřenou.

CENA 380 Kč včetně poštovného.

Pokud chcete do kuchařky vepsat věnování Vám či někomu jinému, napiště, prosím, do poznámky.

 

 

CHCI KUCHAŘKU ELEKTRONICKY

Kuchařku vám zašlu v pdf souboru. Můžete ji mít po ruce v počítači, tabletu nebo telefonu. Po zaplacení přistane ve vaší mailové schránce.

CENA 300 Kč

 

co najdete v kuchařce

Křupavé zeleninové lusky s česnekem, hrubou solí a rajčaty jsou moje milovaná příloha

Mrkev můžu na všechny způsoby! Nastrouhanou do salátu, mrkvovou polévku nebo jako teplou přílohu.

Lilek, cuketa a rajčata jsou moje svatá letní trojice. Bez nich se neobejde žádná grilovačka.

Gratinovaný květák s bešamelovou omáčkou je stálice naší kuchyně, která pravidelně okouzluje návštěvy.

60 receptů A PŘÍBĚHŮ

Recepty na zeleninové přílohy saláty, polévky, ale i masové specialty či lehké dezerty s ovocem nebo čokoládou

20 - 30 min PŘÍPRAVY

Příprava receptů vám nezabere více než 20-30 minut.

REJSTŘÍK PODLE INGREDIENCÍ

Máte doma květák a nevíte co sním? V rejstříku podle ingrediencí najdete všechny recepty, v který se květák objevuje.

ToP RECEPTY PRO NÁVŠTĚVY

Díky receptů TOP PRO NÁVŠTĚVY zaručeně ohromíte své známé a kamarády.

RADY
CO K TOMU

Potřebujete inspiraci co k danému receptu udělat za přílohu? Přidávám mé tipy!

moje kuchařka zeleninové příběhy

Když mi pořád moje kamarádky volali:  „Mončoo, jak děláš tudle zeleninu?“ nebo „Mám doma cuketu, poraď co s ní“, rozhodla jsem se moje top recepty sepsat. Nejdřív jenom do wordu, abych je měla při dalším zavolání pěkně po ruce. A když jsem ty recepty dávala dohromady, vyvstávaly mi vzpomínky o tom, jak jsem k nim přišla, nebo co jsem u vaření zažila. A napadlo mne oboje spojit. 

A tak vznikla kuchařka MOJE ZELENINOVÉ PŘÍBĚHY. Není to kuchařka ani francouszké kuchyně, ani bio, ani vegetariánská. Je to kuchařka pro všechny, kteří chtějí začít jíst více zeleniny bez ošizení svých chuťových pohárků a kteří se chtějí stravovat zdravěji – jen občas nevědí, jak na to.

CO SI O KUCHAŘCE MYSLÍ JEJÍ ČTENÁŘI?

Na Mončině kuchařce se mi líbí několik věcí: Jednak to, že jsou recepty rychlovky, žádné vystávání v kuchyni celé dopoledne! Takže je zvládnete levou zadní i s velkou rodinou. Druhou věc, kterou oceňuji jsou ingredience - většina receptů obsahuje ty základní, které mívám běžně doma. A jídla jsou výborná a ještě máte hezký pocit, že jste jedli zdravě...
Anička Míková
Patřím ke generaci, kdy se v maminčině kuchyni zelenina moc nejedla a vždycky jsem vařila spíš klasiku... Na doporučení kamarádky jsem si koupila kuchařku Zeleninové příběhy a jsem nadšená. Pobavily mne i Moničiny příběhy o zavádění zeleninových jídel. Ale kuchařka není jen o zelenině, najdete tam i recepty masové (králík na víně ja fakt mňam!) a taky dezerty z ovoce nebo čokolády (já nevěřila, že čokoládová pěna je tak jednoduchá...)
Eva S.
Nejsem zeleninový tvor, miluju maso a tak jsem k této kuchařce přistupovala nejdřív trochu rezervovaně. Ale pak jsem mně nadchla svou originalitou a neotřelým přístupem i k těm druhům zeleniny, které jsem považovala za tuctové a používala je jen klasickým způsobem např. do vývaru. Kuchařka nabízí jiný pohled, hodně šmrcnutý francouzskou kuchyní, který je pro nás netypický, ale velmi chutný a zajímavý. Objevila jsem jiné způsoby zpracování, krásné skloubení s mým milovaným masem a naučila tím i mého syna milovat zeleninu. Když udělám mrkvovo-celerové hranolky, je to pro něj ta největší odměna. Stejně zajímavé jsou i recepty na polévky, díky Monice jsem hodně rozšířila svůj polévkový repertoár právě o francouzsky chutnající krémy z dostupných surovin, a přesto se zajímavou chutí a velmi rychlou přípravou. Když koupím nějakou zeleninu, zalistuji v kuchařce a vím, že mi vždy pomůže vykouzlit něco originálního a chutného, takže Mončo DÍKY!
Kateřina Č.
S kuchařkou Moje zeleninové příběhy si vždycky tak trochu zacestuju a zavzpomínám na naše dovolené ve Francii. Je to fajn, že si můžu uvařit něco z francouzské kuchyně i doma. Recepty jsou jednoduché, z běžně dostupných potravin. Některé z receptů jsme zařadili do běžného jídelníčku, jiné mám v zásobě jako fajnovky pro lepší příležitost.
Alena Zajíčková
Trochu jsem byla zaskočená názvem "zeleninová", ale kuchařka opravdu není jenom o zelenině. Jsou zde výborné recepty na dezerty z čokolády a ovoce a mezi nejoblíbenějších zeleninové patří gratinovaný květák a recepty z lilku. Všechno je jednoduše vysvětlené, krásné inspiratvní fotky.
Martina F.

přečtěte si, co napsali o mojí kuchařce

vařit zdravě a zároveň si na jídle pochutnat je moje kuchařské motto

CHCETE SE NA NĚCO ZEPTAT? potřebujete pomoct s objednávkou?

Napište mi na zeleninovepribehy@gmail.com 

nebo zavolejte na 608 97 11 50. 

Těším se 🙂

Pokud BY SE VÁM KUCHAŘKA Z NĚJAKÉHO DŮVODU NELÍBILA, VRÁTÍM VÁM PENÍZE DO 30 DNŮ BEZ UDÁNÍ DŮVODU